Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο του έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για τερματισμό. 

Ο εθελοντισμός είναι ιδιαίτερα σηµαντικός για τα άτοµα όσο και για την κοινωνία. Δεν είναι υποχρεωτικός, δεν αποφέρει οικονοµικές απολαβές, όμως ωφελεί την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη όλων όσων συμμετέχουν.  

Το Προγράμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας βασίζεται στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς και είναι η μεγάλη αυθεντική μοναδική ομάδα εθελοντών που μέσα από τις θέσεις που την ημέρα του αγώνα θα προσφέρουν την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους δρομείς, θα συμβάλλουν στη διάδοση  της αξίας της ανιδιοτελούς συμμετοχής και θα χαρίσουν ζεστά χαμόγελα υποστήριξης σε όλους.

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού προσδοκούμε οι εθελοντές μας να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες, να γίνουν συνταξιδιώτες του πολιτισμού και της αθλητικής ιστορίας μας. Με αφορμή το όνειρο των δρομέων που συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική διαδρομή, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ιδιαίτερες εμπειρίες ευχόμαστε οι εθελοντές μας να απολαμβάνουν και να χαίρονται την κάθε στιγμή.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους δώσει εμπειρίες και ερεθίσματα ζωής. Μέσα σε λίγα λεπτά και από τις δράσεις που αναλαμβάνουν γίνονται πιό δυνατοί, πιό ανεξάρτητοι, πιο θαρραλέοι και ανοιχτόμυαλοι. Ζούν τη στιγμή όπου αναπτύσσονται δημιουργικές μορφές συνεργασίας, συνεισφοράς, αλτρουισμού. Απολαμβάνουν τα οφέλη για μήνες μετά τον αγώνα. 

Εθελοντισμός προέρχεται από το ρήμα εθέλω, που σημαίνει θέλω πολύ και είναι Στάση Ζωής!

 

 

 

Ολα τα νέα και οι ανακοινώσεις αναρτώνται εδώ, στην επίσημη ιστοσελιδα και, 

στις σελίδες των εθελοντών στο   και στο