Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 τον 9o Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου, τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ και τον Αγώνα Παιδιών & ΑμεΑ, με επίκεντρο των εκδηλώσεων το Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη 

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση ως Εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας), την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ειδικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ.

Σας ευχαριστώ

Μπάμπης Ζαννιάς

Υπεύθυνος Τύπου