Αγαπητοί συνάδελφοι,

O ΣΕΓΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 τον 10o Ημιμαραθώνιο Αθήνας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, με επίκεντρο των εκδηλώσεων το Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη 

Προκειμένου να παρακολουθήσετε τη διοργάνωση ως Εκπρόσωπος Τύπου, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω Αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας), την οποία θα πρέπει να αποστείλετε στο Γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλώ πριν αποστείλετε την αίτηση διαπίστευσης, διαβάστε με προσοχή το πρωτόκολλο και τους όρους που θα ισχύσουν (επισυνάπτεται).

Το Γραφείο Τύπου θα αποφασίσει αν θα γίνουν δεκτές οι διαπιστεύσεις (σύμφωνα με τους όρους) και θα ενημερώσει τους ενδιαφερομένους στα emails που θα δηλώσουν.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω ειδικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΘΕΣΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ.


Σας ευχαριστώ

Μπάμπης Ζαννιάς

Υπεύθυνος Τύπου