Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια δυνατή αθλητική εμπειρία.

Ο εθελοντισμός είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για τα άτοµα να μοιραστούν το πάθος τους για προσφορά μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα συλλογικότητας προς όφελος της κοινωνίας μας. Δεν είναι υποχρεωτικός, δεν αποφέρει οικονοµικές απολαβές όμως ωφελεί την προσωπική ανάπτυξη και συμβάλλει στην εξέλιξη όλων όσων συμμετέχουν.  

Βασιζόμενο στις αρχές της ανιδιοτελούς προσφοράς, το Προγράμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας εμπνέει μια μεγάλη και ενθουσιώδης ομάδα εθελοντών που μέσα από τις θέσεις που κατέχουν την ημέρα του αγώνα προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς χαρίζοντας ζεστά χαμόγελα υποστήριξης σε όλους. 

Προσφορά - Ανιδιοτέλεια - Συμβολή - Προσπάθεια - Επικοινωνία - Σεβασμός - Αλληλεγγύη είναι μερικές από τις κυρίαρχες αξίες που νοηματοδοτούν το ξεχωριστό έργο των εθελοντών..είναι Στάση Ζωής!

Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού οι εθελοντές μας αποκτούν ουσιαστικές εμπειρίες και γίνονται συνταξιδιώτες του πολιτισμού και της αθλητικής ιστορίας μας! Ανεξάρτητα από την ηλικία, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους προσφέρει αναμνήσεις και ερεθίσματα ζωής

Κάνε αυτή τη διοργάνωση μοναδική με την παρουσία σου..και δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού.

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις αναρτώνται εδώ, στην επίσημη ιστοσελίδα και στη σελίδα των εθελοντών στο