ΚΛΕΙΔΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!

Ο ΣΕΓΑΣ -και το δυναμικό δρομικό κίνημα που εξελίσσεται ωθεί κάθε μέρα τους ανθρώπους σε ένα νέο, υγιεινό, καλύτερο τρόπο ζωής με γνώμονα την κοινωνική μας βιωσιμότητα. Με τις δυο διοργανώσεις - Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - έχουμε διανύσει τα τελευταία χρόνια μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης.

Σήμερα σχεδόν κάθε οικογένεια ή παρέα έχει κάποιον που έχει συμμετάσχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις μας είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής. Το Προγράμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας εμπνέει μια μεγάλη και ενθουσιώδης ομάδα εθελοντών που μέσα από τις ευκαιρίες απασχόλησης που δραστηριοποιούνται την ημέρα του αγώνα, αξιοποιούν τα ταλέντα τους, συνεργάζονται άρτια και προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς και στους θεατές χαρίζοντας ζεστά χαμόγελα και υποστήριξη σε όλους!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια μοναδική εμπειρία ζωής, να αναδείξει καλές πρακτικές εφαρμόζοντας πρωτοβουλίες σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. 

Κατά τη συμμετοχή τους οι εθελοντές μας αποκτούν νέους φίλους και ουσιαστικές εμπειρίες. Μας ενδιαφέρει η προσωπικότητα σας και η διάθεσή σας για προσφορά!

Προσφορά - Ανιδιοτέλεια - Επικοινωνία - Σεβασμός - Αλληλεγγύη - Αποδοχή - Πρόοδος είναι μερικές από τις κυρίαρχες αξίες που στηρίζεται η ομάδα των εθελοντών του Ημιμαραθωνίου..είναι Στάση Ζωής! 

Ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους προσφέρει αναμνήσεις και ερεθίσματα ζωής

 

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα και συμπληρωματικό περιεχόμενο στη σελίδα των εθελοντών στο FB.

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ !

 

LIKE & FOLLOW US  

 

  

         STEP 1:  ONLY MUTUAL UNDERSTANDING CAN CREATE SUSTAINABLE RELATIONSHIPS

 

STEP 2: LEAD BY EXAMPLE

          STEP 3: YOUR VIBE ATTRACTS YOUR TRIBE