ΚΛΕΙΔΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

 

Οι εθελοντές είναι η κινητήρια δύναμη και η ψυχή των αγώνων!

Ο ΣΕΓΑΣ -και το δυναμικό δρομικό κίνημα που εξελίσσεται ωθεί κάθε μέρα τους ανθρώπους σε ένα νέο, υγιεινό, καλύτερο τρόπο ζωής με γνώμονα την κοινωνική μας βιωσιμότητα. Με τις δυο διοργανώσεις - Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Αθήνας - έχουμε διανύσει τα τελευταία χρόνια μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης.

Σήμερα σχεδόν κάθε οικογένεια ή παρέα έχει κάποιον που έχει συμμετάσχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις μας είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής. Το Προγράμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας εμπνέει μια μεγάλη και ενθουσιώδης ομάδα εθελοντών που μέσα από τις ευκαιρίες απασχόλησης που δραστηριοποιούνται την ημέρα του αγώνα, αξιοποιούν τα ταλέντα τους, συνεργάζονται άρτια και προσφέρουν υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους δρομείς και στους θεατές χαρίζοντας ζεστά χαμόγελα και υποστήριξη σε όλους!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια μοναδική εμπειρία ζωής, να αναδείξει καλές πρακτικές εφαρμόζοντας πρωτοβουλίες σε κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. 

Κατά τη συμμετοχή τους οι εθελοντές μας αποκτούν νέους φίλους και ουσιαστικές εμπειρίες. Μας ενδιαφέρει η προσωπικότητα σας και η διάθεσή σας για προσφορά!

Προσφορά - Ανιδιοτέλεια - Επικοινωνία - Σεβασμός - Αλληλεγγύη - Αποδοχή - Πρόοδος είναι μερικές από τις κυρίαρχες αξίες που στηρίζεται η ομάδα των εθελοντών του Ημιμαραθωνίου..είναι Στάση Ζωής! 

Ανεξαρτήτως ηλικίας, όλοι απολαμβάνουν την ευκαιρία να γίνουν μέλος μίας ομάδας που μέσα σε λίγες ώρες θα τους προσφέρει αναμνήσεις και ερεθίσματα ζωής

 

Όλα τα νέα και οι ανακοινώσεις αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα και συμπληρωματικό περιεχόμενο στη σελίδα των εθελοντών στο FB.

ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ !

 

LIKE & FOLLOW US  

 

  

         STEP 1:  ONLY MUTUAL UNDERSTANDING CAN CREATE SUSTAINABLE RELATIONSHIPS

 

STEP 2: LEAD BY EXAMPLE

          STEP 3: YOUR VIBE ATTRACTS YOUR TRIBE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας!

Σε συνέχεια της απόφασης για αναβολή του 9ου Ημιμαραθωνίου, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου 2020, ο Δήμος Αθηναίων και ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνουν ότι ο 9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020. 

Η Αίτηση Εθελοντισμού μπορεί να βρεθεί ΕΔΩ.

Παρακαλούμε θερμά να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στη συνέχεια αυτής της καρτέλας, για να είσαστε πλήρως ενημερωμένοι για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν της συμμετοχής σας.

Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020!

 

 ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

• Κάθε εθελοντής συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.
• Εθελοντές της διοργάνωσης θεωρούνται όλοι όσοι έχουν υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση και έχουν λάβει απαντητικό μήνυμα τοποθέτησης.
• Με την υποβολή της αίτησης οι εθελοντές αποδέχονται πλήρως όλους τους όρους.
Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται από τον εθελοντή κατά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής είναι απολύτως αληθή.
Στο πρόγραμμα εθελοντισμού του ΗΜΙ δύναται να γίνουν δεκτοί όλοι οι ενήλικοι και οι ανήλικοι από την ηλικία των 13 ετών και άνω, εφ’ όσον συμμετέχουν μέσω σχολείου ή εθελοντικής ομάδας ή εφ’ όσον συνοδεύονται από ενήλικα εθελοντή. Στην περίπτωση αυτή η αίτηση υποβάλλεται από τον υπεύθυνο της ομάδας ή το γονέα/κηδεμόνα που ασκεί τη γονική μέριμνα, ο οποίος αποδέχεται τους όρους αυτούς.
• Σε περίπτωση που η αίτηση/δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, θεωρείται ότι ο συμμετέχων συμφωνεί για τη διάθεση των προσωπικών του δεδομένων προς τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα μέσω του τρίτου προσώπου.
• Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα. Οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του εθελοντή, γίνεται μόνο κατόπιν συναίνεσης του υποκειμένου των δεδομένων για τον εκάστοτε δηλούμενο συγκεκριμένο σκοπό.
• Όλοι οι εθελοντές οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά
• Η γενική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν για πρώτη φορά
• Οι εθελοντές της διοργάνωσης συναινούν στη φωτογράφισή τους κατά το εθελοντικό τους έργο από φωτογράφους της διοργάνωσης και το Επίσημο Φωτογραφικό Πρακτορείο της διοργάνωσης, καθώς και στη λήψη της εικόνας τους κατά τη βιντεοσκόπηση, μαγνητοσκόπηση, ή άλλης μορφής οπτική καταγραφή του γεγονότος. Οι εθελοντές στη διοργάνωση συμφωνούν με τη χρήση των λήψεων αυτών και την αναπαραγωγή τους σε συνδυασμό με το ονοματεπώνυμό τους. Τα σχετικά εμπορικά δικαιώματα από τα παραπάνω ανήκουν αποκλειστικά στον ΣΕΓΑΣ και οι συμμετέχοντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ιδιοκτησίας επί των παραπάνω φωτογραφικών ή άλλων λήψεων, ούτε δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
• Οι εθελοντές στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
• Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο εθελοντής ή συμμετέχων στη διοργάνωση πριν και μετά την εκτέλεση των καθηκόντων /ευκαιριών απασχόλησης. Ο ΣΕΓΑΣ και η Ο.Ε καλύπτει με ασφάλιση αστικής ευθύνης σε περίπτωση ατυχήματος τους εθελοντές κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους και εντός της εγκατάστασης των εκδηλώσεων αυτής.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης φορούν την μπλούζα του εθελοντή ώστε να φαίνεται η λέξη ‘Εθελοντής’ για να είναι διακριτοί και αναγνωρίσιμοι από τους δρομείς και τους θεατές.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης φέρουν εμφανώς (επάνω από τον ιματισμό) τη διαπίστευση που ορίζει το χώρο και το σημείο εθελοντικής απασχόλησης.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης παρουσιάζονται στη θέση που έχουν τοποθετηθεί και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουν μόνοι τους θέση την ώρα των αγώνων. Αλλαγή θέσης γίνεται μόνο σε συνεννόηση με το Γραφείο Προγράμματος Εθελοντισμού.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ομαδάρχη-υπεύθυνου του σταθμού εθελοντικής απασχόλησης.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης υπογράφουν με την άφιξη και την αναχώρηση στο παρουσιολόγιο και ενημερώνουν άμεσα για απουσία ή καθυστέρηση άφιξης. Χωρίς υπογραφή ο εθελοντής θεωρείται απών/απούσα.
• Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης ενημερώνουν άμεσα τον ομαδάρχη για απουσία
• Η παραλαβή του ιματισμού και διαπίστευσης γίνεται με επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης. Τρίτος, μπορεί να τα παραλάβει για λογαριασμό του εθελοντή, μόνο εάν έχει ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα το γραφείο εθελοντισμού από τη δηλωθείσα, κατά την αίτηση του εθελοντή, ηλεκτρονική διεύθυνση ή με επικυρωμένη εξουσιοδότηση.
• Η διαπίστευση είναι προσωπική, μη μεταβιβάσιμη και αφορά στην παρουσία του εθελοντή στη συγκεκριμένη τοποθέτηση εθελοντικής απασχόλησης
• Σε περίπτωση κωλύματος η διαπίστευση παραδίδεται υποχρεωτικά στο γραφείο του Προγράμματος Εθελοντισμού. Στον αντικαταστάτη εθελοντή εκδίδεται νέα διαπίστευση
• Σε περίπτωση χρήσης διαπίστευσης άλλου εθελοντή, θα αποκλείονται και οι δύο δια παντός από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού
• Σε περίπτωση απουσίας την ημέρα του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, ο εθελοντής θα αποκλείεται από την επόμενη διοργάνωση της Ομοσπονδίας.
• Σε περίπτωση που δεν επιστρέψει τον ιματισμό και τη διαπίστευση, ο εθελοντής θα αποκλείεται δια παντός από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Ομοσπονδίας
• Το υλικό που διαχειρίζονται οι εθελοντές κατά την απασχόλησή τους σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης ανήκει στον ΣΕΓΑΣ και διατίθεται σύμφωνα με τις οδηγίες του υπευθύνου.
• Η χρήση των υλικών γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που καθορίζει η Οργανωτική Επιτροπή και μόνο για τους σκοπούς της διοργάνωσης
• Όλοι οι εθελοντές αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους παρέχονται στην Ασφαλιστική Εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα με σκοπό την ασφάλισή τους σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα

• Βεβαίωση συμμετοχής θα λάβουν ηλεκτρονικά μέσω του ειδικά διαμορφωμένου πεδίου στην ιστοσελίδα μας (Εθελοντισμός>Βεβαίωση Συμμετοχής) 35 ημέρες μετά τη διοργάνωση - όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την απασχόληση και έχουν υπογράψει κατά την αποχώρηση τους στο παρουσιολόγιο της ομάδας που διατηρεί ο εκάστοτε ομαδάρχης που έχει οριστεί για το σημείο.Σε περίπτωση διπλής τοποθέτησης θα πρέπει να υπογράψουν και στα δύο παρουσιολόγια.
• Ταυτόχρονη αίτηση εθελοντή και δρομέα, έχει ως συνέπεια την αυτόματη ακύρωση της αίτησης εθελοντή
• Η οργανωτική επιτροπή μπορεί να ορίσει πρωινή και απογευματινή βάρδια εθελοντικής απασχόλησης όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο
• Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με το Τμήμα Εθελοντισμού μπορεί να του ζητήσει να αποχωρήσει από τη διοργάνωση με αιτιολόγηση
• Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού δεν συνιστά με οποιονδήποτε τρόπο παροχή εργασίας ούτε μπορεί να θεμελιώσει αξίωση για αμοιβή, αλλά αποτελεί μόνο εθελοντική προσφορά υπηρεσιών στο πλαίσιο της ευόδωσης των σκοπών της διοργάνωσης.

• Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» κατανοούν και αποδέχονται ότι υπάρχει ενδεχόμενος υγειονομικός κίνδυνος σχετιζόμενος με τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες όπως η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας. Επιλέγουν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στον συγκεκριμένο Αγώνα έχοντας πλήρη αντίληψη και κατανόηση του κινδύνου αυτού, και ως εκ τούτου η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα και ο ΣΕΓΑΣ δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση βλάβης της υγείας τους.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Πρόγραμμα Εθελοντισμού Ημιμαραθωνίου Αθηνών

 

 

SAVE THE NEW DATE:

 

9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020  

    

 

Ανυπομονούμε όπως και εσείς να υποδεκτούμε ξανά χιλιάδες δρομείς, θεατές και να ανταμώσουμε με φίλους που έχουμε κάνει ανά τα χρόνια σταθερής εθελοντικής προσφοράς! Αν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεστε να δηλώσετε συμμετοχή σας προσκαλούμε με χαρά να το αποτολμήσετε για να βιώσετε μαγικές στιγμές που ζούμε ως μια δυναμική παρέα - ανθρώπινη αλυσίδα!

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, που αποτελεί πλέον θεσμό της πόλης, είναι μια ανοιξιάτικη εμπειρία αθλητισμού και πολιτισμού, μια ευκαιρία γιορτής, ένας αγώνας που δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αθήνας και να αναδείξουν με τη συμμετοχή τους τις αξίες της συντροφικότητας και της ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στόχο έχει να υποστηρίξει τους δρομείς και το όνειρό τους για μια δυνατή αθλητική εμπειρία. Σε κάθε σημείο που τοποθετούνται οι εθελοντές, η συνεισφορά τους είναι πολύτιμη και ανεκτίμητη.

Η δυνατότητα εθελοντικής απασχόλησης αφορά σε τοποθετήσεις την ημέρα των Αγώνων του 9ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ (Κυριακή 22 Μαρτίου 2020), στους κύριους τομείς όπως συνοπτικά παρουσιάζονται παρακάτω.  

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Βεβαίωση Συμμετοχής των εθελοντών, αφορά σε απασχόληση των εθελοντών την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 και είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται online ένα μήνα μετά το πέρας της διοργάνωσης.

-Όλοι οι εθελοντές είναι υποχρεωτικό να κάνουν check-in και check-out με τους ομαδάρχες τους και εφόσον αποδεσμεύονται από την αρχική τους τοποθέτηση (πόστο αγώνα) να επισκέπτονται τη Τέντα Εθελοντών στο Σύνταγμα (Λεωφ. Βασ. Αμαλίας & ΌΘωνος) απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων.

-Περίοδος Προετοιμασίας (Προαιρετική): Υπάρχει η δυνατότητα εθελοντικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης (Κέντρο Υλικού & Κέντρο Εγγραφών).

 

Τομείς Εθελοντικής Απασχόλησης

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

22 Μαρτίου 2020

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΩΝ (πλατεία Συντάγματος)

Υποστήριξη των δρομέων για την τοποθέτησή τους στο σωστό block και διαμόρφωση ανθρώπινων αλυσίδων μεταξύ των blocks λίγο πρίν την εκκίνηση.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ (σημεία αγωνιστικής διαδρομής)

Υποστήριξη των δρομέων σε σημεία ανά τη διαδρομή των αγώνων με διανομή νερών.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ (πλατεία Συντάγματος και Λ. Αμαλίας)

Υποστήριξη των δρομέων μετά τη γραμμή τερματισμού και μέχρι την έξοδό τους με διαχείριση ροών εξόδου, μεταλλίων, τροφοδοσίας των δρομέων, υπηρεσίες θεατών.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Υποστήριξη και εξυπηρέτηση των δρομέων στους σταθμούς παραλαβής και παράδοσης ρουχισμού στο Ζάππειο.

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ

Οι εθελοντές τοποθετούνται σε βασικές διασταυρώσεις, υποστηρίζουν τους δρομείς, εξασφαλίζουν την ομαλή ροή διαδρομής και   εξυπηρέτηση θεατών.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ 

Μέλη συνεργαζόμενων εθελοντικών ομάδων (διασώστες ΕΕΣ, RSF Hellas, ΕΔΟΚ, ανακύκλωσης, ραδιοερασιτέχνες ΕΕΡ, νοσηλευτές ΕΚΑΒ κλπ).

 

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις, πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού:

 

  • τηλεφωνικά: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 16:00: 211-1877722

 

  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

     

 

Περίοδος Προετοιμασίας - Τομείς Προαιρετικής Εθελοντικής Απασχόλησης

 

i) Κέντρο Προετοιμασίας Υλικού (13-14-15-16-17/3/2020): 

Η διαδικασία ομαδοποίησης και δημιουργίας των goodie bags (δημιουργία τσαντών - δώρων) προς τους δρομείς.

 

ii) Κέντρο Εγγραφών Δρομέων (18-19-20-21/3/2020):

Παράδοση στους δρομείς του αριθμού συμμετοχής (bib number - με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και του υλικού συμμετοχής.

 

                  

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:


Πέμπτη 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

HELEXPO MAROUSSI - ATHENS Half Marathon EXPO & Κέντρο Εγγραφών

Ώρες Λειτουργίας 13.00 - 20.00


Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

HELEXPO MAROUSSI - ATHENS Half Marathon EXPO & Κέντρο Εγγραφών

Ώρες Λειτουργίας 10.00 - 20.00

 

ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

 

Κυριακή 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Λεωφ. Αμαλίας)

09.00ΠΜ: Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου Δρόμου
12.10ΜΜ: Ώρα ολοκλήρωσης Ημιμαραθωνίου Δρόμου

Λ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Σταθμός μετρό ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ)

09.10ΠΜ: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 3χλμ
10.00ΠΜ: Ώρα ολοκλήρωσης Αγώνα Δρόμου 3χλμ

Λ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Οδός Ριζάρη)

09.35ΠΜ: Εκκίνηση Αγώνα για Παιδιά & Άτομα με Αναπηρία (1.000μ)
10.00ΠΜ: Ώρα ολοκλήρωσης Αγώνα 1000μ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (Οδός Όθωνος - Μητροπόλεως)

11.45ΠΜ: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5χλμ
13.00ΜΜ: Ώρα ολοκλήρωσης Αγώνα Δρόμου 5χλμ

 

Αγαπητοί εθελοντές,

 

Σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης, που ανακοινώθηκαν χθες, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην πατρίδα μας, οι διοργανωτές του 9ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών, ΣΕΓΑΣ και Δήμος Αθηναίων, ανακοινώνουν ότι ο αγώνας ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου, αναβάλλεται.

Περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή σας θ' ακολουθήσει εν καιρώ και θα δημοσιευτεί αντίστοιχο περιεχόμενο στις ανακοινώσεις μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη διαχρονική υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού και τις διοργανώσεις μας!

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

Με εθελοντικούς χαιρετισμούς,

 

HMI-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραμμα Εθελοντισμού

phone: + 30 211-1877722

 

Athens Half Marathon
20 ΣΕΠΤΕΜΒΡIΟΥ 2020
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Σταθμός
Km 
Περιγραφή  Ώρα προσέλευσης του ομαδάρχη /φορτηγών  Ώρα προσέλευσης εθελοντών  Ώρα έναρξης εγκατάστασης σταθμού  Ώρα έναρξης λειτουργίας  σταθμού  Προβλεπόμενη ώρα άφιξης πρώτου αθλητή  Προβλεπόμενη διέλευση τελευταίου αθλητή 
3,7    Φωκιανός  6:30 7:10 7:15 7:35 7:41 7:54
7,5 & 14,7  Αλεξάνδρας, ΄Αρειος Πάγος  6:45 7:15 7:20 7:40 7:54 10:33
10,1 Πατησίων & Άνδρου-Τήνου  6:45 7:15 7:20 7:45 8:02 9:51
12,2 &  19,8  Πατησίων & Χαλκοκονδύλη  6:50 7:20 7:30 7:55 8:09 11:19
17,2 Βασ. Κων/νου & Ριζάρη-Σπ. Μερκούρη  7:15 7:35 7:45 8:15 8:25 (10:55)
 
Αγ. 5χλμ Βασ. Κων/νου & Ριζάρη-Σπ. Μερκούρη  (07:15) (10:35)  10:45 11:05 (11:21) 13:52

 

 

 

Οι εθελοντές του 2ου Ημιμαραθωνίου Αθηνών θα παραλάβουν t-shirt και διαπίστευση από Τρίτη 26/03/2013 έως Παρασκευή 29/03/2013 στην αίθουσα 4 του Γυμναστηρίου “Ι.Φωκιανός”, Βασιλίσσης Όλγας 1, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο στάδιο, τις ώρες: 10:00 - 18:00.