Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα για το Μαραθώνιο Αθήνας 2016, όπου πάνω από 20.000 μοναδικοί χρήστες συνδέθηκαν και «έζησαν» την αυθεντική εμπειρία μέσω της εφαρμογής, το App επιστρέφει, ανανεωμένο, για να σας «μεταφέρει» στον παλμό του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2017 και να δώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που συμμετέχουν!

Οι ενδιαφερόμενοι, δρομείς, συγγενείς και φίλοι τους, καθώς και όλοι οι φίλαθλοι,  θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη των αγώνων του Ημιμαραθωνίου Αθήνας από το κινητό, tablet ή/και υπολογιστή τους, αρκεί να κατεβάσουν τη σχετική εφαρμογή με τίτλο αναζήτησης "Athens Half Marathon", η οποία είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ από το ΣΕΓΑΣ, τόσο για iOS (Apple store), όσο και για Androids (Google play).

Με τον τρόπο αυτό όλοι μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να "βλέπουν" την εξέλιξη της προσπάθειάς τους ζωντανά σε όποιον από τους χρονομετρημένους αγώνες και αν συμμετέχουν, την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κάθε χρήστης του App θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ταυτόχρονα έως και 25 δρομείς της επιλογής του, εφόσον ξέρει το αριθμό συμμετοχής τους, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά για το εάν και με τι χρόνο περνούν από τα σημεία όπου υπάρχει σταθμός ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. 

Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ενημέρωση για τα περάσματα των Ημιμαραθωνοδρόμων (στην Εκκίνηση, στο 1o χλμ., στο 6ο χλμ., στο 9,5ο χλμ., στο 10ο χλμ., 13,3ο χλμ., στο 16,7ο χλμ. και στο 19,2ο χλμ. και στον Τερματισμό), των συμμετεχόντων στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (στην Εκκίνηση, στο 2,3ο χλμ., στο 4,4ο χλμ. και τον Τερματισμό) και των δρομέων του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. WIND (στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό).  Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ανάλογη ενημέρωση για τους 15 αθλητές που προπορεύονται σε κάθε έναν εξ' αυτών των αγώνων.

Εκτός από το Live Tracking, όσοι τρέξουν στους Αγώνες του 6ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα μπορούν επιπλέον να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα και το όνομα του αγώνα που συμμετέχουν και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα και την πρόγνωση του καιρού.  Τέλος,  μετά το τέλος του αγώνα τους θα μπορούν να δουν ξανά την προσπάθειά τους χάρη στη λειτουργία "Live Tracking Replay".

Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε την εφαρμογή, το καταπληκτικό App που προσφέρει δωρεάν ο ΣΕΓΑΣ για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας πατώντας εδώ.