Αν και λίγο διαφοροποιημένο σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις τόσο του Ημιμαραθωνίου όσο και του Μαραθωνίου Αθήνας, το application του ΑΤΗΕNS HALF MARATHON επιστρέφει για όλους τους δρομείς και φίλους του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή σε σύνδεση με τον αγώνα της Κυριακής. 

Δεδομένων των αλλαγών στην πολιτική και τις διαδικασίες που ανακοίνωσαν πολύ πρόσφατα η Google και η Apple για τη χρήση των ήδη διαθέσιμων εφαρμογών μέσω Google Play και App Store, και καθώς ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019 θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, το application του ΑΤΗΕNS HALF MARATHON αλλάζει μορφή και θα είναι για φέτος διαθέσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους μέσω της εφαρμογής της MyLaps.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ την εφαρμογή μέσα από τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή «MYLAPS Sporthive Live Events» που θα βρείτε στο App Store και στο Google Play ή απευθείας ΕΔΩ

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε τη διοργάνωση ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ/ATHENS HALF MARATHON

Είστε έτοιμοι!!

Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να διατηρείτε επαφή με όλους τους φίλους σας που συμμετέχουν στον αγώνα, και να δείτε την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Όσοι τρέξουν στους Αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, θα πρέπει να την απεγκαταστήσετε και να κατεβάστε την καινούρια  (MYLAPS Sporthive Live Events) ώστε να έχετε όλα τα εντυπωσιακά νέα χαρακτηριστικά!!