Αιτήματα ακυρώσεων υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα με παρακράτηση 5,00€ για διαχειριστικούς λόγους, ανεξαρτήτως αγώνα και επιπέδου συμμετοχής. Σημειώνεται πως τα ποσά δωρεάς σε ΜΚΟ δεν επιστρέφονται.


Αιτήματα ακυρώσεων μετά τις 20 Φεβρουαρίου δεν γίνονται δεκτά και δεν γίνεται επιστροφή της συνδρομής συμμετοχής. Σε περίπτωση που εγγεγραμμένος δρομέας δεν μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα έχει την δυνατότητα αντικατάστασης της εγγραφής του υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σημειώνεται πως η αντικατάσταση δρομέα γίνεται άνευ χρηματικής επιβάρυνσης μέχρι 20 Φεβρουαρίου. Μετά τις 20 Φεβρουαρίου για την αλλαγή ονόματος υπάρχει επιβάρυνση 5,00€

Μεταφορά εγγραφής στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2023 ΔΕΝ είναι εφικτή.


Σε περίπτωση επιβεβαιωμένων ακυρώσεων, οι όποιες επιστροφές χρημάτων ολοκληρώνονται ως κάτωθι:

1. Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει πραγματοποιηθεί μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας και εφόσον η κάρτα παραμένει ενεργή, η επιστροφή ολοκληρώνεται σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του αιτήματος ακύρωσης.

2. Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής πραγματοποιήθηκε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της διοργάνωσης ή σε περίπτωση που η χρεωστική/πιστωτική κάρτα που έγινε η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει λήξει, η επιστροφή ολοκληρώνεται σε διάστημα 90 ημερών μετά την λήξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης (σε κατάστημα τράπεζας, ΑΤΜ, ηλεκτρονικό έμβασμα κτλ) ο/η αιτών/ούσα θα πρέπει να αποστείλει τα πλήρη στοιχεία του τραπεζικού του/της λογαριασμού μέσω email για την επιστροφή της συνδρομής συμμετοχής του/της (Επωνυμία Τράπεζας, Ονοματεπώνυμο Πρώτου Δικαιούχου και IBAN λογαριασμού). Να σημειωθεί πως τυχόν έξοδα αποστολής εμβάσματος επιβαρύνουν τον παραλήπτη.


Σημειώνεται πως οι δρομείς που μετέφεραν την εγγραφή τους από τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021 στη φετινή διοργάνωση, ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα περαιτέρω μεταφοράς ή ακύρωσης της εγγραφής τους. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής ονόματος/ αντικατάστασης της εγγραφής τους σύμφωνα με τα παραπάνω.


Ακύρωση Διοργάνωσης Λόγω COVID-19

Σε περίπτωση ακύρωσης της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022 με απόφαση της Πολιτείας εξαιτίας ενδεχόμενων μέτρων υγειονομικής προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού ή εξ αιτίας άλλου λόγου ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιείται αναγκαστική μεταφορά της εγγραφής κάθε δρομέα στην επόμενη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και η συμμετοχή θα ακολουθεί τους γενικούς όρους & κανονισμούς της νέας διοργάνωσης. Το ίδιο θα ισχύσει σε περίπτωση περιορισμού του αριθμού των συμμετεχόντων με απόφαση της πολιτείας, όσον αφορά τους υπεράριθμους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα προσδιορισθούν με σειρά προτεραιότητας εγγραφής.