Αιτήματα ακυρώσεων υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα με παρακράτηση 5,00€ για διαχειριστικούς λόγους, ανεξαρτήτως αγώνα, επιπέδου εγγραφής και λόγω ακύρωσης. Σημειώνεται πως τα ποσά δωρεάς σε ΜΚΟ δεν επιστρέφονται.


Αιτήματα ακυρώσεων μετά τις 9 Φεβρουαρίου δεν γίνονται δεκτά και δεν γίνεται επιστροφή της συνδρομής συμμετοχής. Σε περίπτωση που εγγεγραμμένος δρομέας δεν μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα, έχει την δυνατότητα αντικατάστασης της εγγραφής του υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Σημειώνεται πως η αντικατάσταση δρομέα γίνεται άνευ χρηματικής επιβάρυνσης μέχρι 9 Φεβρουαρίου. Μετά τις 9 Φεβρουαρίου για την αλλαγή ονόματος υπάρχει επιβάρυνση 5,00€

Μεταφορά εγγραφής στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025 ΔΕΝ είναι εφικτή.


Σε περίπτωση επιβεβαιωμένων ακυρώσεων, οι όποιες επιστροφές χρημάτων ολοκληρώνονται ως κάτωθι:

1. Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει πραγματοποιηθεί μέσω χρεωστικής/ πιστωτικής κάρτας και εφόσον η κάρτα παραμένει ενεργή, η επιστροφή ολοκληρώνεται σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από τη λήψη του αιτήματος ακύρωσης.

2. Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής πραγματοποιήθηκε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της διοργάνωσης ή σε περίπτωση που η χρεωστική/πιστωτική κάρτα που έγινε η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει λήξει, η επιστροφή ολοκληρώνεται σε διάστημα 90 ημερών μετά την λήξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικής κατάθεσης (σε κατάστημα τράπεζας, ΑΤΜ, ηλεκτρονικό έμβασμα κτλ) ο/η αιτών/ούσα θα πρέπει να αποστείλει τα πλήρη στοιχεία του τραπεζικού του/της λογαριασμού μέσω email για την επιστροφή της συνδρομής συμμετοχής του/της (Επωνυμία Τράπεζας, Ονοματεπώνυμο Πρώτου Δικαιούχου και IBAN λογαριασμού). Να σημειωθεί πως τυχόν έξοδα αποστολής εμβάσματος επιβαρύνουν τον παραλήπτη.