Στις 22 Μαρτίου 2020 ο 9ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας

Tα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 ενώ ακολούθησαν οκτώ ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας συνεχίζουν και φέτος ένα πρόγραμμα συνεργασίας με Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις και κοινωφελή ιδρύματα, το οποίο εγκαινιάστηκε κατά τη διοργάνωση του 2015, και ακολουθεί τα βήματα του αντίστοιχου προγράμματος του Μαραθωνίου Αθήνας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Μαραθωνιου/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ στα παρακάτω τηλέφωνα:

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2111877718, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2111877725 - 2111877720 - 2111877719, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 2111877721, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

EΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: 2111877722, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

MARKETING: 2111877727, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: 2111877726 - 2111877724

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ: 2111877735 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: 2111877715, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

__

Ημιμαραθώνιος Αθήνας

ΦΑΞ: 2111 827689

__ 

Ένα πολύχρωμο ποτάμι δρομέων θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας για 9η συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2020, ένα σημαντικό διεθνές δρομικό γεγονός που διεξάγεται στην Αθήνα κάθε τρίτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου, και συμπίπτει με την εαρινή ισημερία.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική, θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι ο ιδανικός αγώνας για όλους τους τακτικούς αλλά και τους αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ γίνονται κοινωνοί μιας μεγάλης γιορτής κατά μήκος των πλέον σημαντικών ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων ενός από τους πιο δημοφιλείς αθλητικούς και πολιτιστικούς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου, της Αθήνας.  Ειδικότερα ο Αγώνας Δρόμου 3χλμ, τα έσοδα του οποίου διατίθονται για κοινωνικούς σκοπούς του Δήμου Αθηναίων, δίνει την ευκαιρία σε όλους πολίτες να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους έστω και για πρώτη φορά, τρέχοντας ή περπατώντας τους δρόμους της πρωτεύουσας. Άλλωστε η χαρά της συμμετοχής είναι αυτή που μετράει περισσότερο.

Στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου Αθήνας λειτουργεί κάθε χρόνο η ATHENS HALF MARATHON EXPO, η μεγάλη έκθεση αθλητισμού και τουρισμού, η οποία φέτος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ (19-21 Μαρτίου 2020). Η ATHENS HALF MARATHON EXPO διαρκεί τρεις μέρες και προηγείται της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ λειτουργεί παράλληλα με το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από όπου περνούν οι χιλιάδες εγγεγραμμένοι δρομείς για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμου και τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στην ενότητα «Εγγραφές».

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας διεξάγεται και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Ανδρών-Γυναικών του ΣΕΓΑΣ στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι πρωταθλητές των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων της χώρας.

Τα σημεία στα οποία χτυπά η καρδιά της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου Αθήνας