ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2020 - ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ 2020 - ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Ο 9ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Tα τελευταία χρόνια ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της πόλης. Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας διεξήχθη για πρώτη φορά το Μάιο του 2012 ενώ ακολούθησαν οκτώ ακόμα διοργανώσεις που στέφθηκαν από τεράστια επιτυχία, τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας συνεχίζουν και φέτος ένα πρόγραμμα συνεργασίας με Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις και κοινωφελή ιδρύματα, το οποίο εγκαινιάστηκε κατά τη διοργάνωση του 2015, και ακολουθεί τα βήματα του αντίστοιχου προγράμματος του Μαραθωνίου Αθήνας.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Μαραθωνιου/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ένα πολύχρωμο ποτάμι δρομέων θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Αθήνας για 9η συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2020, ένα σημαντικό διεθνές δρομικό γεγονός που διεξάγεται στην Αθήνα κάθε τρίτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου, και συμπίπτει με την εαρινή ισημερία.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, με διοργανωτές τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική, θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020.