ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ T-SHIRT ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2024


 

Η Κάρτα Μετακινήσεων αφορά σε 3ήμερο εισιτήριο, το οποίο ισχύει για τρία (3) πλήρη 24ωρα από την πρώτη επικύρωσή του, σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί).

 


 

 


Βιώστε την απόλυτη εμπειρία του Ημιμαραθωνίου Αθήνας με τη νέα επίσημη εφαρμογή μας, που είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη.

 

LiveTracking/ Ζωντανή παρακολούθηση

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιτρέψουν στους φίλους και την οικογένειά τους να παρακολουθούν την πρόοδό τους στον αγώνα σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιώντας σύνδεση στη λειτουργία “Ο Αγώνας μου” ("My Race") με το προσωπικό τους App-login, που αποτελείται από τα αρχικά AT: (Λατινικοί χαρακτήρες) ακολουθούμενα από τον κωδικό εγγραφής τους (π.χ. AT:700000) και το επώνυμό τους (π.χ. PAPADOPOULOU).

* Σε κάθε δρομέα θα σταλεί email με τα προσωπικά στοιχεία σύνδεσής του και σχετικές οδηγίες.

 

Πώς λειτουργεί το LiveTracking;

Λειτουργεί χρησιμοποιώντας δεδομένα GPS για να δώσει την πραγματική θέση του δρομέα στην διαδρομή, αντί να υπολογίζει μόνο από το πιο πρόσφατο σημείο ελέγχου.

Η λειτουργία Livetracking είναι προαιρετική. Οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να παρακολουθήσουν την πρόοδο ενός συμμετέχοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα, ακόμη και αν ο δρομέας δεν έχει ενεργοποιήσει την επιλογή Livetracking, ωστόσο το Livetracking προσφέρει μια πιο ακριβή εμπειρία παρακολούθησης. Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας επιλέξει να μην ενεργοποιήσει τη λειτουργία Livetracking, η θέση του στη διαδρομή θα καταγραφεί με βάση τους ενδιάμεσους χρόνους του στα σημεία ελέγχου.

Δεν απαιτούνται στοιχεία σύνδεσης για τους θεατές. Μπορούν απλά να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή και να ακολουθήσουν τους αγαπημένους τους συμμετέχοντες.

 

Αγαπημένοι συμμετέχοντες

Ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει έως και 20 δρομείς ως «Αγαπημένους» και να παρακολουθήσει την πρόοδό τους κατά τη διάρκεια του αγώνα σε πραγματικό χρόνο.

 

Live Leaderboard

Μέσω του πλαισίου "Live Leaderboard" ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα και τους ενδιάμεσους χρόνους των κορυφαίων ανδρών και γυναικών. 


Νέα & Χρήσιμες Πληροφορίες

Ο χρήστης μπορεί να εξερευνήσει τις τελευταίες ενημερώσεις στην ενότητα "Νέα & Χρήσιμες Πληροφορίες".  

 

Selfies!

Απαθανατίστε τις στιγμές σας στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο “Βγάτε μια Selfie!” και μοιραστείτε τις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με #athenshalfmarathon, #AHM2024 και #SEGAS. Ελάτε μαζί μας να γιορτάσουμε το πνεύμα του αγώνα!

 

Η εφαρμογή Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android.       

     


 * Διατίθεται σε Apple iPhone iOS13 και νεότερα μοντέλα
* Συμβατό με Android έκδοση 7 και νεότερες εκδόσεις