Έφτασε η στιγμή για την ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αθλητισμού και του fitness και του ιδιαίτερα δυναμικού κοινού των αθλούμενων, καθώς ξεκινά η 3η Half Marathon Expo, η επίσημη έκθεση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, η οποία φέτος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και διεξάγεται παράλληλα με τη 12η Sports Show. Η Half Marathon & Sports Show expo θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη, 16 Μαρτίου έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Maroussi (Λεωφόρος Κηφισίας 39, 15123 Μαρούσι).

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της Half Marathon & Sports Show expo προσφέρεται δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία της διοργάνωσης από το σταθμό Νερατζιώτισσας προς το εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Μαρούσι και το αντίστροφο. Παράλληλα, διατίθεται δωρεάν parking 2.000 θέσεων στο Εμπορικό Κέντρο Avenue, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο HELEXPO Μαρούσι. 

Τονίζουμε ότι το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2017, εντός της Half Marathon Expo, λειτουργεί για τους δρομείς μόνο Πέμπτη 16, Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Μαρτίου 2017. Το Κέντρο Εγγραφών δεν λειτουργεί την Κυριακή 19 Μαρτίου (ημέρα διεξαγωγής του αγώνα), άρα οι δρομείς δεν μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους την μέρα εκείνη.

Το συγκεκριμένο διπλό εκθεσιακό γεγονός, που βασίζεται στα πλαίσια των μεγαλύτερων εκθέσεων αθλητισμού, αθλητικής δραστηριότητας και υγείας σε διεθνές επίπεδο, αναδεικνύει και προβάλει τα πλέον πρόσφατα trends που θέτουν τα κορυφαία brands-trendsetters σε επιμέρους τομείς. Παράλληλα, “πιάνει” τον σφυγμό ενός ιδιαίτερα πιστού όσο και δυναμικού κοινού, αυτού των δρομέων, των αθλούμενων και των φίλων του fitness, που αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς σε ετήσια βάση. 

Στην Half Marathon & Sports Show expo οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν είδη αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, αθλητικά είδη, εξοπλισμό, αντίστοιχα αξεσουάρ και όργανα γυμναστικής. Από την Half Marathon & Sports Show expo δεν θα λείψει και ο κόσμος των γυμναστηρίων, της αθλητικής διατροφής (συμπληρώματα, superfoods) και των αναζωογονητικών ποτών. Όπως πάντα, οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς από τις 16 – 18 Μαρτίου θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της Half Marathon & Sports Show expo θα λάβουν χώρα μια σειρά από ενημερωτικά σεμινάρια, ενώ σημαντική είναι και η φιλανθρωπική διάσταση με επιμέρους ενέργειες και αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Την Half Marathon & Sports Show expo διοργανώνει η Be Best, η οποία εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται με ξεχωριστή επιτυχία στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, έχοντας στο ενεργητικό της 12 εκθεσιακά brand, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα εκθέσεις στην χώρα μας, ανάμεσα τους και η επίσημη έκθεση του Μαραθωνίου της Αθήνας, Ergo Marathon Expo. 

Προσκαλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού να επισκεφτούν την Half Marathon & Sports Show expo για να γνωρίσουν πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό, το fitness, την υγεία και τη διατροφή.

16 – 19 Μαρτίου 2017 δίνουμε όλοι ραντεβού στο HELEXPO Μαρούσι!

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης:

Πέμπτη 16/03: 13:00 – 20:00

Παρασκευή 17/03: 10:00 – 20:00

Σάββατο 18/03: 10:00 – 20:00

Κυριακή 19/03: 10:00 – 20:00