ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ ΟΠΑΠ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 12:00πμ

Ηλικιακό Όριο Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένος το 2012 και μεγαλύτερος).

Παραλαβή υλικού συμμετοχής από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων

Όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον Αγώνα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου – Εγκατάσταση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024: 10.00 - 20.00
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024: 10.00 – 18.00


Ώρα Εκκίνησης - Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνα

Ο  Αγώνας Δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 13.15μμ.


Υγεία Συμμετεχόντων

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικό πρόβλημα. Επίσης, συνιστάται σε όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως ηλικίας να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις από κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.


Σταθμοί υποστήριξης

Κατά μήκος της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου 5χλμ λειτουργεί σταθμός υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων. Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται στους δρομείς στην Αφετηρία, στον Τερματισμό αλλά και στον ενδιάμεσο σταθμό υποστήριξης.


Έπαθλα & Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Μετάλλιο και δίπλωμα διάκρισης απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν επιτυχώς τον αγώνα απονέμεται μετάλλιο τερματισμού, ενώ μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων του αγώνα οι δρομείς μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν, μέσω του επίσημου φωτογραφικού πρακτορείου της διοργάνωσης (marathonphotos.live), το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού.