ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο Family Run Τράπεζα Πειραιώς μπορούν να συμμετέχουν ενήλικες (να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους) και παιδιά που είναι μαθητές/ τριες της Α' έως και της Ε' τάξης Δημοτικού Σχολείου (γεννημένα τα έτη 2013 με 2017).

*Αθλητές των Special Olympics Hellas και ΑμεΑ συμμετέχουν στον αγώνα χωρίς όριο ηλικίας.

 

ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το ανώτατο όριο εγγραφών στον αγώνα είναι 1500 συμμετέχοντες (750 ενήλικοι και 750 παιδιά).


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ

Το Family Run είναι ένας αγώνας στον οποίο συμμετέχουν ενήλικες δρομείς μαζί με παιδιά. Η εγγραφή στο Family Run αφορά στην ταυτόχρονη δωρεάν εγγραφή 2 ατόμων, ενός ενήλικα και ενός παιδιού στον αγώνα. Στο Family Run μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που είναι μαθητές/ τριες της Α' έως και της Ε' τάξης Δημοτικού Σχολείου (γεννημένα τα έτη 2013 με 2017).

Για όσους ολοκληρώσουν επιτυχώς την εγγραφή τους μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2024 τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το όνομα του συμμετέχοντα, όπως αυτό δηλώνεται κατά την υποβολή της εγγραφής, τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής, π.χ. ΜΑΡΙΑ).

Εγγραφές για τον αγώνα θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, ωστόσο σε περίπτωση που το όριο συμμετοχής συμπληρωθεί νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία, οι εγγραφές θα κλείσουν αυτόματα.


Πριν προχωρήσετε σε υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας σε αγώνα, παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης πριν την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.


 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η αίτηση συμμετοχής για το Family Run υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο από τον ασκούντα την επιμέλεια γονέα του ανήλικου συμμετέχοντα.

*Για εγγραφή ΑμεΑ και Special Olympics Hellas παρακαλείστε να αποστείλετε αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Family Run Τράπεζα Πειραιώς (2 άτομα) - (Δωρέαν) | Οι εγγραφές εξαντλήθηκαν

Στην εγγραφή του Family Run περιλαμβάνεται:

• Αριθμός Συμμετοχής χωρίς chip χρονομέτρησης (ο αγώνας δεν θα χρονομετρηθεί)

• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες)

• Μετάλλιο Τερματισμού