ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Η Επίσημη Περίοδος Εγγραφών για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022 ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση που τα όρια συμμετοχής ανά αγώνα δρόμου συμπληρωθούν νωρίτερα από την 1 Μαρτίου, τότε οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα κλείνουν άμεσα.

Για τους δρομείς που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής και καταβολής της συνδρομής συμμετοχής μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, τυπώνεται ονομαστικός αριθμός συμμετοχής (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή, καθώς και για όσους πραγματοποιούν οποιαδήποτε αλλαγή επί της επιβεβαιωμένης τους εγγραφής μετά τις 15 Φεβρουαρίου.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα. Η συμμετοχή στη διοργάνωση με επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR, Rapid, Self-test) ΔΕΝ είναι εφικτή σε καμία περίπτωση.

Διαβάστε το προς έγκριση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργάνωσης εδώ.


ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την είσοδο στην Ελλάδα: https://travel.gov.gr/

Προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα προς περιορισμό της COVID-19 λοίμωξης Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 3607/2022 - ΦΕΚ 154/Β/21-1-2022.

Τονίζεται ότι, καθώς η επιδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.Πριν προχωρήσετε σε υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας σε αγώνα, παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης πριν την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας.ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Για την συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο οι δρομείς θα πρέπει να είναι 18+ ετών (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι)

Βασικό/Basic Επίπεδο Εγγραφής - Συνδρομή Συμμετοχής 17€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

• Αριθμός Συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)
• Μετάλλιο Τερματισμού στους δρομείς που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον αγώνα
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής - Συνδρομή Συμμετοχής 40€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Όλα τα παραπάνω και επιπλέον:
Επίσημο T-shirt του Αγώνα
• Δωρεάν είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης
Κάρτα μετακινήσεων ΟΑΣΑ

 


ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5ΧΛΜ ΟΠΑΠ
Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ οι δρομείς θα πρέπει να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι)

Βασικό/ Basic Επίπεδο Εγγραφής - Συνδρομή Συμμετοχής 12€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

• Αριθμός Συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)
• Μετάλλιο Τερματισμού στους δρομείς που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον αγώνα
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής - Συνδρομή Συμμετοχής 30€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ)

Όλα τα παραπάνω και επιπλέον:
Επίσημο T-shirt του Αγώνα

 


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους, μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής και εντός δύο (2) ημερών:

α) Με χρήση κάρτας (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα) αμέσως μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ακολουθώντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

β) Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση κατάθεσης (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική κατάθεση, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το ονοματεπώνυμο του εγγεγραμμένου δρομέα, όπως και ο κωδικός εγγραφής του να αναγράφονται στην αιτιολογία κατάθεσης (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου ID 700000). Τέλος, αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα (εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής) με email στο Γραφείο Μαραθωνίου & Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΣΕΓΑΣ)
ΙΒΑΝ: GR45 0171 7270 0067 2714 8161 924
SWIFT-BIC: PIRBGRAA

 


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Όλοι οι δρομείς που έχουν υποβάλλει επιτυχώς την αίτηση συμμετοχής τους και έχουν καταβάλει τη συνδρομή συμμετοχής τους σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, θα λάβουν email επιβεβαίωσης της εγγραφής τους μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν κατά την εγγραφή τους.