Η είσοδος δρομέων και επισκεπτών στο Κέντρο Εγγραφών θα είναι εφικτή ΜΟΝΟ με επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικού Νόσησης με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής.

Το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον Αγώνα θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη, 118 54 Αθήνα) και θα είναι ανοικτό για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 - 20.00
Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00
Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 - 20.00
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021: 10.00 – 20.00


Όλοι οι δρομείς που έχουν επιτυχώς εγγραφεί στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα λάβουν, επτά μέρες περίπου πριν τον αγώνα, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (email), που θα τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους. Ο δρομέας που έχει ήδη λάβει το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα (email) κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου - επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος, την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης- παραλαμβάνει φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής του (και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό του αγώνα.

Στην περίπτωση που δρομέας αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον υλικό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο, το οποίο θα έχει Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή Πιστοποιητικό Νόσησης. Στη περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει, θα πρέπει να έχει μαζί του τα παρακάτω έγγραφα του εγγεγραμμένου δρομέα: α) μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή διαβατηρίου, β) αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής, καθώς και γ) αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης του δρομέα.
Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.


Οδηγίες προς το προορισμό Σεράφειο Συγκρότημα (Γκάζι) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Σεράφειο ΣυγκρότημαΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Στο πλαίσιο του ισχύοντα ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, δεν θα πραγματοποιηθούν Νέες Εγγραφές στο Κέντρο Εγγραφών. Επίσης δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποιήση οποιασδήποτε αλλαγής ή μεταφορά εγγραφής - Κάθε Εγγραφή είναι προσωπική και απολύτως ταυτοποιημένη και συνδεδεμένη με συγκεκριμένη θέση στην εκκίνηση του αγώνα και ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

 

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2021 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Προκειμένου να εξυπηρετήσει το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στη διοργάνωση, το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει με τους παρακάτω κανόνες:

1. Οι Συμμετέχοντες Δρομείς που θα επισκεφτούν το Κέντρο Εγγραφών για να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής και το υλικό του αγώνα θα εξυπηρετηθούν από την Τετάρτη 8 έως και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, με βάση τον Αγώνα στον οποίο συμμετέχουν. Πιο συγκεκριμένα:

* Αγώνας Δρόμου 5χλμ: Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου & Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 20.00.

* Ημιμαραθώνιος Δρόμος: Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου & Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου,  από τις 10.00 έως τις 20.00.

* Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο από την Οργανωτική Επιτροπή, θα γίνει περαιτέρω επιμέρους καταμερισμός των συμμετεχόντων μεταξύ των δύο ημερών που ορίζονται παραπάνω ανά αγώνα, ενώ θα προσδιοριστούν και συγκεκριμένες ώρες παραλαβής ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχής.

* Οι δρομείς θα λάβουν ηλεκτρονική ενημέρωση αναφορικά με την ακριβή μέρα και ώρα που θα πρέπει να προσέλθουν για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. Η ενημέρωση αυτή θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες μια εβδομάδα πριν τον αγώνα.

2. Κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, ο συμμετέχων (ή ο εκπρόσωπός του που έχει προσέλθει για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής και το υλικό του αγώνα εκ μέρους του) υποδεικνύει στους υπευθύνους της διοργάνωσης το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή το Πιστοποιητικό Νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους.

3. Ο χώρος του Κέντρου Εγγραφών θα είναι διατεταγμένος με τέτοιον τρόπο ώστε να εξυπηρετείτε η τήρηση της απαιτούμενης φυσικής απόστασης 1,5μ-2μ μεταξύ των παραβρισκομένων.

4. Η είσοδος στον χώρο του Κέντρου Εγγραφών θα γίνεται σταδιακά και μέχρι τη συμπλήρωση ανώτατου ταυτόχρονα παρεβρισκομένων. Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή του κόσμου και θα διακόπτει προσωρινά την είσοδο σε περίπτωση που ήδη βρίσκεται εντός του Κέντρου Εγγραφών ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών.

5. Κατά την άφιξή τους στον χώρο του Κέντρου Εγγραφών, στους συμμετέχοντες θα συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας για όσο χρόνο παραμένουν στο χώρο. Σε κάθε σταθμό διανομής αριθμών συμμετοχής θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό υγρό.

6. Ειδικά για την περίπτωση ομαδικών εγγραφών και σε περίπτωση που υπάρξει αίτημα για ομαδική παραλαβή των αριθμών συμμετοχής από τον επικεφαλής της ομάδας, θα υπάρξει ξεχωριστή ενημέρωση προκειμένου να προσδιοριστεί συγκεκριμένη μέρα και ώρα παραλαβής, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού.