19-21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

HELEXPO MAROUSSI
Λεωφόρος Κηφισίας 39, 151 23 Μαρούσι

 

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την προηγούμενη διοργάνωση της Half Marathon EXPO στην Αθήνα! Το νέο αυτό εκθεσιακό γεγονός, το οποίο πλαισίωσε με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας τα τελευταία δύο χρόνια και άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους χιλιάδες δρομείς και επισκέπτες, ξεκίνησε ευελπιστώντας να ακολουθήσει τα βήματα της σπουδαίας ERGO Marathon EXPO και όχι μόνο το έκανε αλλά κατάφερε να αποκτήσει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, κάνοντας μας όλους να το χαιρετίσουμε ως τη νέα ανοιξιάτικη γιορτή του αθλητισμού στην Αθήνα.

Η Half Marathon EXPO θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Μαρτίου 2020 στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI και ήδη διαπιστώνουμε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικής ένδυσης & υπόδυσης, αθλητικής διατροφής, αθλητικού εξοπλισμού & αξεσουάρ, προϊόντων & υπηρεσιών υγείας, ενεργειακών ποτών, οργάνων γυμναστικής καθώς και εργομετρικά κέντρα & κέντρα αποκατάστασης, εταιρείες αθλητικού τουρισμού & τεχνολογίας.

Παράλληλα με την Half Marathon EXPO και στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς για ΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΔΡΟΜΟ και ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ 5χλμ & 3χλμ θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης θα είναι ανοικτά για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 20 & Σάββατο 21 Μαρτίου 2020: 10.00 – 20.00


Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) καθώς και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής που θα λάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα.