Η πανδημία απέδειξε πως πάντα υπάρχει ανάγκη για κοινωνική προσφορά και συνεργασία: Οι εθελοντές του ΑΜΑ/ΗΜΙ έχουν ήδη καταχωρημένη στο DNA τους την έννοια της αλληλεγγύης!

Οι εθελοντές μας αποτελούν την καρδιά των διοργανώσεών μας όλα τα χρόνια και, φέτος, έχουν ακόμα πιο σπουδαίο ρόλο στηρίζοντας ενεργά την επανεκκίνηση της χώρα μας με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς.

Η ζωή μας μπαίνει πάλι σε τροχιά δημιουργικότητας και εμείς, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, έχουμε προσαρμόσει αναλόγως τις διαδικασίες μας για να σας προσφέρουμε μια ασφαλή εθελοντική εμπειρία.

Αν κάποιος/α δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του/της τον περασμένο Μάρτιο και θέλει να είναι κοντά μας στη νέα ημερομηνία της διοργάνωσης (20/09/2020) παρακαλούμε θερμά να διαβάσει τους Όρους & Προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα μας και να συμπληρώσει την Αίτηση (1') κλικάροντας [ΕΔΩ]!

 Στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας είμαστε δίπλα σας και φροντίζουμε όλες τις λεπτομέρειες της εμπειρίας σας. Οι εθελοντικές θέσεις που προσφέρουμε στις διοργανώσεις μας είναι στην πλειοψηφία τους διαθέσιμες και ανασχεδιασμένες στις νέες συνθήκες. Για την τήρηση φυσικών αποστάσεων έχουμε εισαγάγει νέες διαδικασίες αφού η ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων εθελοντών παραμένει πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνιση χρειάζεστε και ελπίζουμε ότι σύντομα θ' ανταμώσουμε όλοι μαζί παλιοί και νέοι φίλοι σε νέες μοναδικές εθελοντικές εμπειρίες ζωής για να προσφέρουμε υπεύθυνα! Φροντίζουμε να μένουμε ασφαλείς, προσέχουμε συνειδητά τόσο τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας όσο και κάθε συνάνθρωπό μας.


Με εθελοντικούς χαιρετισμούς,

HMIΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πρόγραμμα Εθελοντισμού

phone: + 30 211-1877722
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.