Η πανδημία αποδεικνύει πως πάντα υπάρχει ανάγκη για κοινωνική προσφορά και συνεργασία: Οι εθελοντές του ΑΜΑ και ΑΗΜ έχουν ήδη καταχωρημένη στο DNA τους την έννοια της αλληλεγγύης!

Η ζωή μας μπαίνει πάλι σε τροχιά και εμείς, παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, έχουμε προσαρμόσει αναλόγως τις διαδικασίες μας για να σας προσφέρουμε μια ασφαλή εθελοντική εμπειρία. Όλα τα χρόνια οι εθελοντές αποτελούν την καρδιά των διοργανώσεών μας και, φέτος, έχουν ακόμα πιο σπουδαίο ρόλο στηρίζοντας ενεργά όπου μπορούν με αίσθημα ευθύνης και δηλώνοντας παρών σε δράσεις επανεκκίνησης της χώρας!

Αν κάποιος/α δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του/της το περασμένο έτος και θέλει να είναι κοντά μας στη νέα ημερομηνία της διοργάνωσης (12/09/2021) παρακαλούμε θερμά να διαβάσει τους Όρους & Προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα μας και να συμπληρώσει την Αίτηση (1') κλικάροντας [ΕΔΩ]! Ελπίζουμε ότι σύντομα θ' ανταμώσουμε όλοι μαζί παλιοί και νέοι φίλοι σε νέες εθελοντικές εμπειρίες ζωής για να προσφέρουμε υπεύθυνα! 

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνιση χρειάζεστε και φροντίζουμε να προσέχουμε συνειδητά τόσο τους εαυτούς μας όσο και κάθε συνάνθρωπό μας.


Με εθελοντικούς χαιρετισμούς,

HMIΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ
Πρόγραμμα Εθελοντισμού

phone: + 30 211-1877722
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.