Με ιδιαίτερη χαρά ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τη νέα συνεργασία του με την εταιρεία χρονομέτρησης mika:timing, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τις μεγάλες μας διοργανώσεις.

Αυτή η συνεργασία έγινε με γνώμονα την ανάγκη για τεχνολογική εξέλιξη, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αλλά και τη δέσμευσή μας να μειώσουμε τη χρήση χαρτιού στις διοργανώσεις μας ώστε να συμβάλουμε σημαντικά στη διατήρηση του περιβάλλοντος.


Η έναρξη αυτής της συνεργασίας σηματοδοτείται από τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2024 που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου και η εταιρία mika:timing, όχι μόνο θα βοηθήσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, αλλά θα διευκολύνει σημαντικά τους δρομείς μειώνοντας τον χρόνο αναμονής τους στην Half Marathon EXPO και θα τους δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με λιγότερο αυστηρές προθεσμίες για τη διαχείριση των εγγραφών τους.

Η mika:timing, εκτός από την υπηρεσία χρονομέτρησης και το νέο Live Tracking mobile App που θα παρέχει, θα αναλάβει και τη LIVE εκτύπωση των αριθμών συμμετοχής (bib number) όλων των δρομέων, που πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι δρομείς θα έχουν ονομαστικούς αριθμούς συμμετοχής.  Δεδομένου ότι οι αριθμοί συμμετοχής θα εκτυπώνονται σε πραγματικό χρόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO, η διοργάνωσή μας παρατείνει την προθεσμία της 9ης Φεβρουαρίου για αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, προσθήκη καλύτερης επίδοσης κ.λπ.). Ωστόσο σημειώνεται πως η προθεσμία για την Πολιτική Ακυρώσεων, καθώς και η χρηματική επιβάρυνση για αλλαγές που πραγματοποιούνται μετά τις 9 Φεβρουαρίου παραμένουν σε ισχύ.

Νέα προθεσμία για αιτήματα που αφορούν αλλαγές σε επιβεβαιωμένες εγγραφές ορίζεται η 25η Φεβρουαρίου, οπότε οι ενδιαφερόμενοι δρομείς θα πρέπει να αποστείλουν έγκαιρα σχετικό αίτημα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Λάβετε υπόψη ότι οι αριθμοί συμμετοχής και τα μπλοκ εκκίνησης των εγγεγραμμένων δρομέων θα γνωστοποιηθούν μέσω Λίστας Εκκίνησης στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης το συντομότερο δυνατό και πριν από την 25η Φεβρουαρίου. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους δρομείς που επιθυμούν αλλαγή στο μπλοκ εκκίνησής τους να υποβάλουν έγκαιρα σχετικό αίτημα. Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα «Διαχείριση Εγγραφής» της ιστοσελίδας μας ΕΔΩ.


Με βάση τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αλλαγές και τροποποιήσεις στις εγγραφές ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ μετά την 25η Φεβρουαρίου, ούτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO.

Σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε αυτή τη σημαντική αλλαγή για τη διοργάνωσή μας και παρακαλούμε να δείξετε κατανόηση και επιείκεια καθώς η ομάδα μας μεταβαίνει σε αυτή τη νέα εποχή.