Σε περίπτωση που επιθυμείτε να τροποποιήσετε στοιχεία της εγγραφής σας ή/και να πραγματοποιήσετε αλλαγές επί αυτής θα πρέπει να στείλετε σχετικό αίτημα σε μια από τις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μετά την αποστολή του αιτήματος θα λάβετε σχετική απάντηση με τυχόν οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.


ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ & HALF MARATHON EXPO ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ.
Αλλαγές σε εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Διαβάστε αναλυτικά τις παρακάτω κατηγορίες.


Στο θέμα του μηνύματος θα πρέπει να αναγράφετε τον αντίστοιχο τίτλο της κατηγορίας που αντιστοιχεί στην αλλαγή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε βάσει των παρακάτω:

1)  Διόρθωση Βασικών Στοιχείων Δρομέα

Αφορά σε στοιχεία ταυτοποίησης δρομέα (ονοματεπώνυμο, ημερομηνίας γέννησης, εθνικότητα, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) και όχι σε αντικατάσταση δρομέα. Τυχόν διορθώσεις θα πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

 

2) Διόρθωση/ Προσθήκη Καλύτερης Επίδοσης

Διόρθωση ή προσθήκη καλύτερης επίδοσης είναι εφικτή μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία ισχύει η κατηγορία #8: Αλλαγή στο Block Εκκίνησης (δείτε παρακάτω).
Στο μήνυμα θα πρέπει να αναγράφεται απαραιτήτως η ακριβής επίδοση (ωω:λλ:δδ), η διοργάνωση και η ημερομηνία που επιτεύχθηκε. Σημειώνεται ότι λαμβάνονται υπόψη μόνο επιδόσεις που πραγματοποιήθηκαν στα έτη 2022 με 2024, σε διοργανώσεις με πιστοποιημένη διαδρομή.

Προσοχή: η  αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την αυτόματη τοποθέτηση στο αντίστοιχο block εκκίνησης.  Οι επιδόσεις ελέγχονται και σε περίπτωση που δεν συμβαδίζουν με τους κανονισμούς ή παρατηρηθούν ανακρίβειες δεν εκτελούνται.

 

3) Προσθήκη Σημείωσης για Τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης με συναθλητή

Προσθήκη σημείωσης για τοποθέτηση σε ίδιο block εκκίνησης μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον το αίτημα σταλεί έως τις 25 Φεβρουαρίου και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*. Μετά από αυτή την ημερομηνία ΔΕΝ γίνονται δεκτά σχετικά αιτήματα.

Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός εγγραφής του συναθλητή.

Σημειώνεται πως το αίτημα θα πρέπει να σταλεί απαραιτήτως και από τους δύο δρομείς, σε διαφορετική περίπτωση το αίτημα δεν λαμβάνεται υπόψη κατά την τοποθέτηση σε block εκκίνησης. Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση διεκπεραίωσης του αιτήματος οι δρομείς θα τοποθετούνται στο block εκκίνησης που αντιστοιχεί στον πιο αργό δρομέα.

Σε περίπτωση καταγραφής περισσότερων του ενός ατόμου, η παραπάνω διαδικασία θα πρέπει να γίνει από όλους τους ενδιαφερόμενους.

Προσοχή: η αποστολή του αιτήματος δεν συνεπάγεται την διεκπεραίωση αυτού.  Τα αιτήματα θα εξετάζονται κατά περίπτωση από τον αγωνιστικό τομέα και θα εκτελούνται μόνο εφόσον θεωρούνται εφικτά.

 

4) Αλλαγή μέγεθος T-shirt (Ισχύει μόνο για το Ενισχυμένο/ Advanced Επίπεδο Εγγραφής)

Θα πρέπει να αναφέρετε το μέγεθος που επιθυμείτε να λάβετε. Σημειώνεται ότι αιτήματα για αλλαγή μεγέθους T-shirt γίνονται δεκτά μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία, αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος T-shirt θα είναι εφικτή μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO και μόνο κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

5) Αλλαγή Επιπέδου Εγγραφής

Αιτήματα για αλλαγή του Επιπέδου Εγγραφής γίνονται δεκτά μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία ΔΕΝ είναι εφικτή η αλλαγή σε επίπεδο εγγραφής δρομέα.

Για αναβάθμιση εγγραφής από το Βασικό στο Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής ο δρομέας θα κληθεί να καλύψει την διαφορά στην συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των επιπέδων και να αναφέρει και το μέγεθος T-shirt που επιθυμεί να λάβει.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή επιπέδου από Ενισχυμένο σε Βασικό, έχει την επιλογή δωρεάς της διαφοράς στη συνδρομή συμμετοχής σε ΜΚΟ που συμμετέχει στο Κοινωνικό Πρόγραμμα Ευθύνης της διοργάνωσης ή την επιλογή επιστροφής της διαφοράς με παρακράτηση 5,00€ για διαχειριστικούς λόγους. Η επιλογή επιστροφής της χρηματικής διαφοράς είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.

 

6) Αλλαγή στον Αγώνα Συμμετοχής

!!! Οι εγγραφές για όλους τους αγώνες δρόμου έχουν εξαντληθεί, επομένως αιτήματα για αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής ΔΕΝ γίνονται δεκτά.

Αλλαγή στον αγώνα συμμετοχής ενός δρομέα είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου και εφόσον το όριο συμμετοχής του αγώνα που επιθυμεί να λάβει μέρος δεν έχει συμπληρωθεί.

Μετά από αυτή την ημερομηνία σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€* ανεξαρτήτως αγώνα. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων και των επιπέδων συμμετοχής.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή αγώνα συμμετοχής από τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο καλύπτει την διαφορά στην συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σε περίπτωση που δρομέας επιθυμεί την αλλαγή αγώνα συμμετοχής από τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ δεν πραγματοποιείται επιστροφή της διαφοράς. Ο δρομέας έχει την επιλογή δωρεάς του ποσού σε ΜΚΟ που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της διοργάνωσης (σε αυτή την περίπτωση παρακαλείστε να μας αναφέρεται σε ποια ΜΚΟ επιθυμείτε να γίνει η δωρεά).

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

7) Αλλαγή στο Όνομα Εγγραφής/ Αντικατάσταση Δρομέα

Αλλαγή στο όνομα εγγραφής ενός δρομέα (αντικατάσταση εγγραφής από διαφορετικό δρομέα) είναι εφικτή χωρίς χρηματική επιβάρυνση μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*.

Το αίτημα για αλλαγή ονόματος θα πρέπει να σταλεί από τον Αρχικό δρομέα και να αναγράφει τα πλήρη στοιχεία του Νέου δρομέα. Αντικαταστάσεις δρομέων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται.

→ Σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί από τον Επικεφαλής της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

8) Αλλαγή στο Block Εκκίνησης

Η αυθαίρετη αλλαγή στο block εκκίνησης από εγγεγραμμένο δρομέα απαγορεύεται και επιφέρει την ακύρωση της συμμετοχής του.

Η αλλαγή του block εκκίνησης είναι εφικτή με έγκριση από την Οργανωτική Επιτροπή. Η συγκεκριμένη αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€*. Σε περίπτωση που ο δρομέας επιθυμεί να τοποθετηθεί σε καλύτερο block εκκίνησης θα ζητηθεί αποδεικτικό επίδοσης (πιστοποιητικό συμμετοχής ή επίσημα αποτελέσματα αγώνα) σε διοργάνωση με πιστοποιημένη διαδρομή κατά την τελευταία τριετία (2022-2024). 

Σημειώνεται πως σε περίπτωση που τα όρια του εκάστοτε block εκκίνησης που επιθυμεί να τοποθετηθεί ο δρομέας έχουν συμπληρωθεί, τότε τοποθετείται στο αμέσως επόμενο block με διαθεσιμότητα.

Οι αλλαγές στα block εκκίνησης θα πραγματοποιούνται σε «λογικά πλαίσια» ανάλογα με την καλύτερη επίδοση του δρομέα. Π.χ. δρομέας με καλύτερο χρόνο τερματισμού 40 λεπτά στα 5χλμ απόσταση ΔΕΝ μπορεί να τοποθετηθεί στα πρώτα block εκκίνησης.

Προσοχή: Τα αιτήματα για αλλαγή σε block εκκίνησης δρομέων θα εξετάζονται κατά περίπτωση και θα πραγματοποιούνται μόνο εφόσον κριθεί εφικτό.9) Ακύρωση Εγγραφής

Αιτήματα ακυρώσεων υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Στην περίπτωση ακύρωσης εγγραφής εντός του παραπάνω χρονικού ορίου, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον εγγεγραμμένο δρομέα μετά παρακρατήσεως 5,00€ για διαχειριστικούς λόγους, ανεξαρτήτως αγώνα, επιπέδου εγγραφής και λόγω ακύρωσης. Σημειώνεται πως τα ποσά δωρεάς σε ΜΚΟ δεν επιστρέφονται.

Διαβάστε αναλυτικά την Πολιτική Ακυρώσεων εδώ.

 

10) Διπλότυπη/ες Εγγραφή/ές

Όπως αναγράφεται στους Όρους Εγγραφής της διοργάνωσης, απαγορεύεται η πραγματοποίηση περισσοτέρων της μιας εγγραφής στον ίδιο αγώνα από τον ίδιο δρομέα. Σε περίπτωση που δρομέας έχει πραγματοποιήσει περισσότερες της μιας έγκυρης εγγραφής, είτε ατομικά είτε μέσω ομάδας, οφείλει να ενημερώσει έγκαιρα την Οργανωτική Επιτροπή μέσω email, διαφορετικά διατηρείται ενεργή μόνο η εγγραφή που υποβλήθηκε πρώτη.

Η μεταγενέστερη εγγραφή, εφόσον υποβλήθηκε ατομικά, ακυρώνεται σύμφωνα με την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης χωρίς πρότερη ενημέρωση, ενώ σε περίπτωση εγγραφής μέσω ομάδας η θέση αποδεσμεύεται στην ομάδα προς διαχείριση, με σχετική ενημέρωση προς τον επικεφαλής της ομάδας.  


Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω ο αριθμός συμμετοχής (bib number) ενός δρομέα χρειαστεί επανεκτύπωση, εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€. 


*Η χρηματική επιβάρυνση για τις αλλαγές αυτές εφαρμόζεται για διαχειριστικούς λόγους. Η χρηματική επιβάρυνση δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις 1,4 και 5.