ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00πμ


Ηλικιακό Όριο Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένος το 2006 και μεγαλύτερος).

Παραλαβή υλικού συμμετοχής από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων

Όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους (με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης) και το υλικό συμμετοχής στον Αγώνα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Half Marathon EXPO της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου – Εγκατάσταση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024: 13.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024: 10.00 - 20.00
Σάββατο 9 Μαρτίου 2024: 10.00 – 18.00


Ώρα Εκκίνησης & Τερματισμού Αγώνα

Ο αγώνας του Ημιμαραθωνίου Δρόμου θα ξεκινήσει στις 09.00πμ. Όλοι οι τερματισμοί θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 12.15 το αργότερο.

Σταθμοί υποστήριξης

Εμφιαλωμένο νερό διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες στην Εκκίνηση. Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου Δρόμου υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων που διατίθεται εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικό ποτό. Στον Τερματισμό διατίθεται  εμφιαλωμένο νερό, ισοτονικό ποτό, μπανάνες και χυμός.


Υγεία Συμμετεχόντων

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Επίσης, συνιστάται σε όλους  τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις από κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.


Έπαθλα

Μετάλλιο και δίπλωμα διάκρισης απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές/νικήτριες της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών. Χρηματικά Έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους οκτώ (8) Έλληνες νικητές του Ημιμαραθωνίου εφόσον επιτευχθούν συγκεκριμένες επιδόσεις.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν επιτυχώς τον αγώνα απονέμεται μετάλλιο τερματισμού, ενώ μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων του αγώνα οι δρομείς μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν μέσω του επίσημου φωτογραφικού πρακτορείου της διοργάνωσης (marathonphotos.live), το πιστοποιητικό συμμετοχής με τους χρόνους τερματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε αναλυτικά τις Ειδικές Οδηγίες Συμμετοχής του αγώνα.