ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στη συμμετοχή τουλάχιστον 10 ατόμων, ανεξαρτήτως του αγώνα δρόμου στον οποίο επιλέγει να συμμετάσχει το κάθε μέλος της ομάδας (Ημιμαραθώνιος ή Αγώνας Δρόμου 5χλμ) και επιπέδου εγγραφής.

Εάν ενδιαφέρεστε για ομαδική εγγραφή, μπορείτε να υποβάλετε σχετικό αίτημα, στο groups@athinahalfmarathon.gr αναγράφοντας τον αριθμό των ζητούμενων εγγραφών ανά αγώνα. Αφού λάβουμε το αίτημά σας, θα επανέλθουμε άμεσα με τη διαθεσιμότητά μας και οδηγίες για την υποβολή της εγγραφής σας.

Μετά την επιβεβαίωση των θέσεων κράτησης, θα σας αποσταλεί το αρχείο excel της διοργάνωσης. Κατά την υποβολή της ομαδικής εγγραφής, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων που ζητούνται για τα μέλη της ομάδας και  αφορούν τα προσωπικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας. Το συμπληρωμένο αρχείο θα πρέπει να αποστέλλεται στο παραπάνω email.

Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερομένους των  ομαδικών εγγραφών ότι, θα πρέπει  να χρησιμοποιείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το αρχείο (excel) ομαδικής εγγραφής της διοργάνωσης και να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες της  Οργανωτικής Επιτροπής. Σε διαφορετική περίπτωση το αποσταλέν αρχείο ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη.

*Σημειώνεται ότι τα σχετικά αιτήματα για την υποβολή ομαδικής εγγραφής ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Η διαδικασία υποβολής ομαδικών εγγραφών θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 2 Φεβρουαρίου 2024. Σε περίπτωση που το όριο συμμετοχής για ομαδικές εγγραφές συμπληρωθεί νωρίτερα, τότε η διαδικασία υποβολής των ομαδικών εγγραφών θα κλείσει άμεσα.

Για τις ομάδες, που θα έχουν αποστείλει το αρχείο της ομαδικής εγγραφής, συμπληρωμένο πλήρως και σύμφωνα με τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και ολοκληρώσουν την καταβολή της συνδρομής μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης ονομαστικού αριθμού συμμετοχής για τους δρομείς/μέλη της ομάδας τους (δηλαδή το όνομα του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή, καθώς και για όσους πραγματοποιούν οποιαδήποτε αλλαγή επί της επιβεβαιωμένης τους εγγραφής μετά τις 2 Φεβρουαρίου.

 

ΑΝΩΤΑΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ημιμαραθώνιος Δρόμος 7.500 δρομείς
Αγώνας Δρόμου 5χλμ ΟΠΑΠ 10.000 δρομείς

 


Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία εγγραφής, παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την ομαδική σας εγγραφή. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης.ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Η εγγραφή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ είναι δυνατή σε ένα από τα παρακάτω επίπεδα:

Βασικό Επίπεδο Εγγραφής:

Το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:

• Αριθμός Συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης
• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων
• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)
• Μετάλλιο Τερματισμού στους δρομείς που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον αγώνα
• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)
• Live tracking μέσω της επίσημης εφαρμογής "Athens Half Marathon"

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής:

Το Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον το επίσημο T-shirt του αγώνα.

 


ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (άνα δρομέα για ομαδικές εγγραφές)

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Βασικό - 25,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Ενισχυμένο - 35,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
*Για την συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει οι δρομείς να είναι 18+ ετών (γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Βασικό - 15,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Ενισχυμένο - 25,00€ (ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ)
*Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2012 και μεγαλύτεροι)

 **Σημειώνεται ότι για τις offline εγγραφές/ έντυπες αιτήσεις εφαρμόζεται επιβάρυνση 5,00€ ανά αίτηση. 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα) - Πατήστε το σχετικό πεδίο που υπάρχει στο αρχείο excel ομαδικής εγγραφής, μετά την συμπλήρωσή του.

β) *Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης

*Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση που για την ομαδική σας συμμετοχή χρειάζεστε γραμμάτιο είσπραξης, τότε η καταβολή της συμμετοχής μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης

 


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ικανοποιούνται αιτήματα για αλλαγές επί των εγγραφών που έχει υποβάλλει μια ομάδα ως προς τα στοιχεία του συμμετέχοντα ή την επιλογή του αγώνα μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου 2024. Μετά από αυτή την ημερομηνία σχετικά αιτήματα γίνονται δεκτά μόνο στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€ ανά αλλαγή.

Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει επιπλέον και τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σημειώνουμε πως σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί απευθείας από τον Υπεύθυνο της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..