ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η διαδικασία υποβολής ομαδικών εγγραφών για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021 έχει ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας.

 

Η Επίσημη Περίοδος Εγγραφών για τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022 ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου 2022.

Η διαδικασία υποβολής ομαδικών εγγραφών θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 25 Φεβρουαρίου 2022. Σε περίπτωση που το όριο συμμετοχής για ομαδικές εγγραφές συμπληρωθεί νωρίτερα, τότε η διαδικασία υποβολής των ομαδικών εγγραφών θα κλείσει άμεσα.

Για τις ομάδες που ολοκληρώσουν επιτυχώς τη διαδικασία εγγραφής και καταβολής της συνδρομής συμμετοχής μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης ονομαστικού αριθμού συμμετοχής για τους δρομείς/μέλη της ομάδας τους (δηλαδή το ονοματεπώνυμο του δρομέα τυπώνεται επάνω στον αριθμό συμμετοχής). Αυτό ΔΕΝ ισχύει για όσους εγγράφονται ή τακτοποιούν την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής τους μετά την ημερομηνία αυτή, καθώς και για όσους πραγματοποιούν οποιαδήποτε αλλαγή επί της επιβεβαιωμένης τους εγγραφής μετά τις 15 Φεβρουαρίου.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα. Η συμμετοχή στη διοργάνωση με επίδειξη αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 (PCR, Rapid, Self-test) ΔΕΝ είναι εφικτή σε καμία περίπτωση.
Σημειώνουμε πως τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής.

Διαβάστε το προς έγκριση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της διοργάνωσης εδώ.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες για την είσοδο στην Ελλάδα: https://travel.gov.gr/

Προϋποθέσεις εισόδου στην Ελλάδα προς περιορισμό της COVID-19 λοίμωξης Κοινή Υπουργική Απόφαση ΔΙα/Γ.Π.οικ. 3607/2022 - ΦΕΚ 154/Β/21-1-2022.

Τονίζεται ότι, καθώς η επιδημία εξελίσσεται, οι οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν.


ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Η Ομαδική Εγγραφή αφορά στην εγγραφή τουλάχιστον 10 ατόμων, ανεξαρτήτως του αγώνα δρόμου στον οποίο επιλέγει να συμμετάσχει το κάθε μέλος της ομάδας (Ημιμαραθώνιος ή Αγώνας Δρόμου 5χλμ) και επιπέδου εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήματος ομαδικής εγγραφής (αριθμός ζητούμενων εγγραφών / ανά αγώνα της διοργάνωσης) μπορείτε να επικοινωνείτε με το αντίστοιχο τμήμα Ομαδικών Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επανέλθουμε άμεσα με τη διαθεσιμότητα μας και οδηγίες για την υποβολή της εγγραφής σας.

Σημειώνεται ότι τα σχετικά αιτήματα για την υποβολή ομαδικής εγγραφής ικανοποιούνται κατόπιν διαθεσιμότητας.

Για την υποβολή ομαδικής εγγραφής πρέπει να χρησιμοποιήσετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το αρχείο excel της διοργάνωσης, το οποίο θα σας αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της κράτησης εγγραφής. Στο excel θα πρέπει να συμπληρώνονται όλα τα ζητούμενα στοιχεία για κάθε μέλος της ομάδας. Κατά την υποβολή ομαδικής εγγραφής, είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση και υποβολή των πεδίων που αφορούν στα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντα - μέλους της ομάδας. Το συμπληρωμένο αρχείο θα πρέπει να αποστέλλεται με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θα πρέπει να γίνει σεβαστό και απολύτως κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους ομαδικών εγγραφών ότι για την υποβολή ομαδικής εγγραφής θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τις οδηγίες της Οργανωτικής Επιτροπής και να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το παραπάνω αρχείο (excel) ομαδικής εγγραφής. Σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος στοιχείων και ομοιομορφία επί των δεδομένων και το αποσταλθέν αρχείο ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψη.


Πριν προχωρήσετε στη διαδικασία εγγραφής, παρακαλείσθε όπως διαβάσετε τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής, Εγγραφής και Παραλαβής Αριθμού Συμμετοχής, τους οποίους και αποδέχεστε υποβάλλοντας την ομαδική σας εγγραφή. Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης.


ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Η εγγραφή τόσο στον Ημιμαραθώνο Δρόμο όσο και στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ είναι δυνατή σε ένα από τα παρακάτω επίπεδα:

Βασικό Επίπεδο Εγγραφής:

Το Βασικό Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει:

• Αριθμός Συμμετοχής με ενσωματωμένο chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

• Οnline ανακοίνωση αποτελεσμάτων

• Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του αγώνα (σταθμοί υποστήριξης, ιατρικές υπηρεσίες, κλπ)

• Μετάλλιο Τερματισμού στους δρομείς που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον αγώνα

• Πιστοποιητικό Συμμετοχής με χρόνους τερματισμού (μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων)

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής:

Το Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλέον:

Επίσημο T-shirt του Αγώνα

 
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (άνα δρομέα για ομαδικές εγγραφές)

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Βασικό - 14€

Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Ενισχυμένο - 32€
*Για την συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει οι δρομείς να είναι 18+ ετών (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι)

Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Βασικό - 10€
Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Ενισχυμένο - 28€
*Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι)


ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κάρτα) - Πατήστε το σχετικό πεδίο που υπάρχει στο αρχείο excel ομαδικής εγγραφής, μετά την συμπλήρωσή του.

β) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή συμμετοχής το αργότερο εντός δύο (2) ημερών μετά την υποβολή της.

Στην περίπτωση κατάθεσης στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό (αυτοπροσώπως σε τραπεζικό κατάστημα, ηλεκτρονική κατάθεση, έμβασμα, ATM), θα πρέπει το όνομα της ομάδας να αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με email στο Γραφείο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ/ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΣΕΓΑΣ (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής, γίνεται μία και μόνο καταβολή που αφορά στο σύνολο των μελών της ομάδας.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΙΒΑΝ: GR45 0171 7270 0067 2714 8161 924
SWIFT-BIC: PIRBGRAA


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Ικανοποιούνται αιτήματα για αλλαγές επί των εγγραφών που έχει υποβάλλει μια ομάδα ως προς τα στοιχεία του συμμετέχοντα ή την επιλογή του αγώνα μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2022. Μετά την ημερομηνία αυτή υπάρχει δυνατότητα αλλαγής (στοιχεία συμμετέχοντα ή αγώνα δρόμου) για εγγραφές που έχουν υποβληθεί με χρηματική επιβάρυνση 5€ ανά αλλαγή. Επιπλέον, ο αιτών πρέπει να καλύψει επιπλέον και τυχόν διαφορά στη συνδρομή συμμετοχής μεταξύ των αγώνων.

Σημειώνουμε πως σε περίπτωση Ομαδικής Εγγραφής το αίτημα αλλαγής θα πρέπει να σταλεί απευθείας από τον Υπεύθυνο της ομάδας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος, βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε την Πολιτική Ακυρώσεων της διοργάνωσης.